Merr gjërat thelbësore të zyrës me dorëzim të përshtatshëm me Wolt for Work

Gjithçka që ju nevojitet për një ditë të lumtur pune, dërgesa drejtë në zyrë.

Platforma jote e gjithë zyrës për porosi

Menaxho zyrën me lehtësi

Nuk ka nevojë të përdorni shitës të ndryshëm për të menaxhuar zyrën. Wolt for Work ju lejon të mbuloni të gjitha nevojat e zyrës nën një platformë.

Porosi Speciale

Ndihmoni çdo ekip në çdo moment me porositë e ushqimit të shpejtë dhe të përshtatshëm, plus e shumë më tepër.

Nuk ka më ndjekje të faturave

Wolt for Work ju lejon të përqendroheni në drejtimin e zyrës me të gjitha porositë që shkojnë në një faturë të vetme mujore

Mbusheni plot zyën

Porositni me lehtësi ushqime të freskëta, gjëra të domosdoshme për zyrë, lule, shporta dhuratash dhe shumë më tepër për një ditë të lumtur pune.

Organizoni dërgesa një herëshe për ekipet

Planifikoni shpërndarjen e ushqimit për orët të lumtura, pije freskuese për mbledhjet e menaxhimit dhe ushqim për mbledhjet e ekipit.

Dërgoni dhurata punonjësve

Njihni momente të veçanta, si dërgimi i dhuratave për punonjësit e rinj, festimi i një martese ose porositja e ushqimit për ditëlindje. Cilido qoftë rasti, Wolt ju nuk ju lë në baltë

Është e lehtë për të filluar

Regjistrohuni dhe përfitoni sa më shumë nga Wolt. Thjesht plotësoni disa detaje për biznesin tuaj dhe do të jeni gati brenda një kohe të shkurtër.

Zbuloni zgjidhje shtesë Wolt for Work