Bëhu Partner Korrier i Wolt

Përse të shpërndash me Wolt?

Si një partner korrier i Wolt, mund të fitosh para duke shpërndar porosi tek klientët vendas. Mund të kesh një orar fleksibël, ku mund të dorëzosh porosine në vendin ose në kohën që eshte më e pershtatshme per ty. Është e thjeshtë të fillosh të fitosh - nuk është e domosdoshme përvojë e mëparshme si Korrier!

 • Fitime Konkurruese

  ✔ Sa më tepër të shpërndash, aq me tepër para mund të fitosh

  ✔ Do të kesh pagë bazë plus kompensim shtesë per distancën e kryer

 • Wolt ofron orar fleksibël

  ✔ Ndryshe nga punët e zakonshme, je ti që vendos se kur do të punosh

  ✔ Mund të përshtasësh orarin e dorëzimit rreth aktivitetit tënd ditor - nëse dëshiron të udhëtosh, të studiosh apo të kalosh kohë me familjen tende

 • Suport i shkëlqyer

  ✔ Ekipi i Suportit në Wolt është i gatshëm ne cdo moment, nëse ke nevojë për ndihmë gjatë dorëzimit të porosisë

  ✔ Aplikacioni Wolt Courier Partner të vjen ne ndihmë për të patur gjithmonë një përmbledhje të fitimeve të tua

  ✔ Pajisje me cilësi të lartë për të qënë të sigurt, të ngrohtë dhe të thatë - pa pagesë

Filloni me 3 hapa të thjeshtë.

1

Paraqisni aplikimin tuaj

2

Merrni miratimin

3

Filloni të shpërndani dhe të fitoni para

Disa gjëra që do t'ju duhen për të filluar

Kontrolloni kërkesat tona të thjeshta të aplikimit:

✔ Një motoçikletë (ose një biçikletë në zona të caktuara)

✔ Leje drejtimi e vlefshme (për automjete me motorr)

✔ Identifikimi dhe vërtetimi i të drejtës për punë (mosha 18+)

✔ Një smartphone me një lidhje interneti

Pse mijëra njerëz bëjnë shpërndarje me Wolt

"Fleksibiliteti i orarit të punës është avantazhi më i madh në Wolt! Që gjendet shumë rrallë! Më pëlqen të ngas mjete, çdo ditë është ndryshe dhe nuk ka monotoni! Aplikacioni është i shkëlqyer, suporti është gjithmonë i aksesueshëm dhe i shpejtë. Mbi te gjitha, një aplikacion i shkëlqyer për punë."

MarkoZagreb, Kroaci

"Si një student me kohë të plotë, të jesh shefi i vetes do të thotë që unë mund të gjej ekuilibrin e përsosur midis punës dhe studimeve të mia. Më pëlqen që mund të punoj sa të dua dhe të rregulloj orarin tim sipas nevojave të mia, gjë që nuk është e mundur në një punë të zakonshme."

HaticeHelsinki, Finlandë

"Doja të kisha një punë që përputhej me hobet e mia dhe shpërndarja për Wolt është pikërisht kjo. Më pëlqen të njoh njerëz të rinj, të ngas motoçikletën dhe të jem pjesë e familjes sonë të korrierëve në Wolt."

MaticKoper, Slloveni

Regjistrohu sot dhe do të dalësh në rrugë brenda një kohe të shkurtër!

Pyetjet e bëra më shpesh

Rreth Wolt 💙

Ne jemi një kompani teknologjike nga Finlanda, e njohur për aplikacionin tonë të dërgesave, i cili lidh klientët, bizneset lokale dhe korrierët që kërkojnë një mundësi për të fituar para në një mënyrë fleksibël. Në vitin 2015 filluam me ushqime restoranti dhe me kalimin e kohës shtuam produkte ushqimore, dhurata dhe artikuj të tjerë. Tani është e mundur që njerëzit të cilet jetojnë nëpër qindra qytete, përtej 25 shteteve të marrin çdo gjë që u nevojitet, dorëzuar shpejt dhe me besueshmëri në derën e shtëpise së tyre. Ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për njerëzit për cdo qytet ku operojme.