Pyetjet më të shpeshta për partnerët korrierë

Të jesh partner korrier i Wolt

Si të aplikoni për të bërë dërgesa me Wolt

1

Dërgoni aplikimin tuaj

2

Prisni konfirmimin e aplikimit

3

Filloni të bëni dërgesa dhe të fitoni para

Aplikoni për të bërë dërgesa me Wolt

Fitimet dhe pagesat

Automjeti dhe paisjet

Shëndeti, siguria dhe sigurimi

The courier partner accepts the order from the app and delivers it to the customer.

Aplikacioni Wolt Partner

Dorëzimet në platformë

Menaxhimi i pagesave cash

Përfundimi i partneritetit

Oraret e magazinës

Kontakti me Wolt

Dowload our app: