Få en firmakonto hos Wolt og gør levering til kontoret nemmere

Tilmeld jeres virksomhed og spar tid på udlæg. Bestil morgenmad, frokost, aftensmad, snacks samt frugt og grønt til kontoret. Vi har et bredt udvalg af bagerier, restauranter og dagligvarebutikker på Wolt.

Få én samlet faktura på dine medarbejders forplejning

Wolt for Work er en alsidig service for virksomheder, der ønsker at få mad leveret ved enhver given lejlighed. Du kan opsætte måltidspolitikker for dine medarbejdere, foretage bestillinger og modtage en samlet faktura månedligt. Alt dette gør din håndtering af madudgifter meget nemmere.

Brugervenligt og tidsbesparende

Spar tid og kræfter ved bestilling af mad til møder eller frokoster til hele virksomheden, med vores gruppebestilling og muligheden for forudbestillinger i op til syv dage før jeres arrangement.

Spar timer i løbet af ugen ved at undlade administrationsopgaverne ved udlæg i din virksomhed.

Få et komplet overblik og kontrol over din virksomheds bestillinger samlet ét sted.

Medarbejderfordele uden besvær

Opret medarbejderfordele i adminportalen ved at opsætte budget samt hvor og hvornår dine medarbejdere kan få mad leveret.

Medarbejdere kan bestille og tracke deres mad gennem Wolt-appen og på wolt.com.

Tilbyd en convenience løsning til din virksomheds medarbejdere, og gør deres travle hverdage og sene arbejdstider mere overskuelig.

Find den perfekte frokostordning til kontoret

 • Budget til frokost?

  Intet problem - vi har løsningen. 

  Vi har indgået et partnerskab med et fantastisk udvalg af restauranter, som tilbyder et sundt, smagfuld og bredt menu udvalg, indenfor for virksomhedens budget til max. 60 DKK.(ex.moms) og med levering fra 19 DKK.(inkl. moms)

 • Det bliver ikke lettere

  Vi tilbyder en skræddersyet faktureringsplan. 

  I vil få adgang til en yderst veludviklet erhvervs platform til blandt andet håndtering af faktura og generelt brug af kontoen på Wolt. 

  Hvis I foretrækker at planlægge jeres frokost i god tid, er forudbestilling naturligvis tilgængelig.

 • Motiverende arbejdsmiljø

  Frokost er bevist at øge niveauet for glade medarbejdere. Hvorfor ikke gå skridtet videre?

  Salat & sandwich, Taco-Tuesday, Thai eller Greezy-Friday? Kært barn har mange navne og vi har bestemt løsningen hos Wolt. 

Få mere tid til dine egne opgaver

Som virksomhedsadministrator på Wolt for Work, kan du problemfrit bestille mad via virksomhedsfaktura samt administrere dine brugere, bestillinger og fakturaer centralt.

Enkel fakturering

Spar tid på håndtering af udgifter med månedlige betalinger via faktura.

Account manager

En ekspert er tilknyttet din virksomhed, til at hjælpe med alt fra madrelaterede udfordringer til tekniske spørgsmål.

Førsteklasses support

Skulle der opstå problemer, sidder vores support klar til at hjælpe – selv om aftenen og i weekenderne.

Bredt udvalg af restauranter

Få adgang til de bedste restauranter i byen, hvad end det er varme måltider, snacks eller noget helt andet du leder efter.

Hvordan det fungerer

Opret din virksomhedskonto Opsæt virksomhedspolitikker og invitér dine kollegaer til platformen. Opret bestilling Lad dine medarbejdere bestille selv - eller alternativt, kan du bestille for alle. Track bestilling Track dine bestillinger i realtid i Wolt appen eller på wolt.com. Tidligere bestillinger kan trackes i din adminportal. Betale månedligt Få en månedlig faktura direkte til din indbakke og betal for alle virksomhedsbestillinger på én gang.

Organiser mad til virtuelle begivenheder

Send vouchers til dine begivenhedsdeltagere med et par klik. Administrér nemt deres forbrug og få faktureret præcis det beløb, de har brugt.

Hvad vores kunder siger om os

”Wolt for Work er super nemt at bruge. Deres team hjalp mig hurtigt med at komme i gang med fakturabetaling for flere forskellige virksomheder. Bestilling er nemt, restaurantudvalget er bredt og leveringspriserne er gode. Et ekstra plus er deres support, som er hjælpsomme, når kollegaer vil lave ændringer i deres bestillinger”

Sverige

”Wolt er en af vores vigtigste kilder til energi, specielt når vi arbejder sent. Wolt har et bredt udvalg af forskellige typer mad og leveringen er der altid til tiden, uden forsinkelser. Kurérpartnerne er altid venlige og kundeorienterede. Wolt er en ren fornøjelse.”

Baltikum

”Wolt for Work er vores betroede partner når det kommer til room service, og vores gæster elsker det! Det giver dem friheden til at vælge mellem bogstaveligt talt hundredvis af restauranter, og Wolt tager sig af leveringen. Enkelt og let.”

Finland

”Wolt er virkelig nyttigt til vores mødecatering. Vi har ikke længere brug for at bruge tid på afhentning af takeaway mad fra forskellige steder i byen. Deres service er nem og hurtig at bruge.”

Finland

”Wolt har et fantastisk udvalg af restauranter samt en super hjælpsom og hurtig kundesupport.”

Sverige

”Wolt tænker meget på brugeroplevelsen. Vi kunne planlægge ordrer, betale månedligt, få hurtigt svar fra deres online kundesupport og få tilknyttet vores egen account manager. Vi vil meget gerne anbefale Wolt til flere virksomheder.”

Polen

23

Lande

7M+

Registrerede brugere

15 000+

Restaurantpartnere

25 000+

Kurérpartnere

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig