Wolt Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK FOR WOLT

 

Wolt Enterprises Oy og visse af Wolts koncernselskaber ("Wolt", "vi") behandler personoplysninger om sine brugere af Wolts madbestillingstjenester ("Wolt-appen") og besøgende på websitet wolt.com ("Websitet").

 

"Wolts Tjenester" henviser i denne privatlivspolitik samlet til Websitet og Wolt-appen. "Bruger" eller "du" henviser i denne privatlivspolitik samlet til vores og vores koncernselskabers kunder, repræsentanter og andre autoriserede brugere hos vores kundeorganisationer, potentielle kunder og brugerne af Wolts Tjenester. Du bliver kunde af Wolt, når du har registreret dig i Wolts Tjeneste samt oprettet en brugerkonto.

 

Vores privatlivspolitik beskriver, fx hvilke typer personoplysninger vi behandler, hvordan vi behandler personoplysningerne, og hvordan du kan udøve dine rettigheder som den registrerede (fx retten til indsigelse, retten til indsigt).

 

Nogle af vores tjenester kan være underlagt en særskilt privatlivspolitik. Hvis en bestemt tjeneste er underlagt en særskilt privatlivspolitik, vil vi annoncere den ved et opslag i forbindelse med den pågældende tjeneste.

 

Denne privatlivspolitik kan til enhver tid opdateres for at afspejle ændringer i databehandlingsprocedurer eller andre ændringer. Du finder den gældende version på Websitet. Vi foretager ikke væsentlige ændringer i denne privatlivspolitik eller ændrer Brugernes rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden at give meddelelse herom.

 

1. DATAANSVARLIG(E)

 

Denne databeskyttelsespolitik gælder Wolts behandling af personoplysninger.

Under behandlingen af ​​personoplysninger om brugere af Wolt Enterprises Oy og Wolt Danmark ApS arbejder sammen som en dataansvarlig for personoplysninger. Dette betyder, at partnerne i fællesskab bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.

Wolt Enterprises Oy er udpeget på vegne af lokale, fælles dataansvarlige til at besvare enhver anmodning, der fremsættes under behandlingen af ​​registrerede, gyldige Wolt Group-personoplysninger.

 

2. WOLTS KONTAKTOPLYSNINGER

 

Navn: Wolt Enterprises Oy Selskabsreg.nr.: 2646674-9
 Postadresse: Arkadiankatu 6, 00100 Helsinki, Finland
 E-mailadresse: support@wolt.com
 wolt.com/da Wolt har udpeget en databeskyttelsesofficer, som du kan nå gennem ovenstående kontaktoplysninger.

 

3. PERSONOPLYSNINGER OG DATAKILDER

 

De personoplysninger, som vi indsamler og behandler, kan inddeles i to overordnede kategorier af oplysninger: brugeroplysninger og analytiske oplysninger.

 

Brugeroplysninger

 

Brugeroplysninger er personoplysninger, som indsamles direkte fra dig eller fra vores kundeorganisation, på hvis vegne du bruger Wolts Tjenester, ("Kundeorganisation"), alt efter omstændighederne. Vi kan indsamle brugeroplysninger fra vores Brugere og Kundeorganisationer på forskellige måder, blandt andet ved indgåelse af en aftale med Kundeorganisationen om levering af ydelser, eller når Brugerne opretter sig på Wolts Tjenester, abonnerer på et nyhedsbrev eller udfylder en formular. Bemærk desuden, at vi også indsamler oplysninger om eventuelle transaktioner og betalinger, som du foretager via Wolts Tjenester.

 

Brugeroplysninger, som er nødvendige for at bruge Wolts Tjenester

 

Følgende personoplysninger, som vi indsamler og behandler, er nødvendige for passende opfyldelse af kontrakten mellem dig og os og af vores retlige forpligtelser samt af hensyn til vores legitime interesse ved opfyldelsen af vores kontraktlige forpligtelser over for vores Kundeorganisationer.

 

Når en aftale om levering af ydelser er indgået mellem os og Kundeorganisationen, giver Kundeorganisationen os dit fulde navn og din e-mailadresse. 

 

Når du registrerer dig på Wolts Tjenester og opretter en brugerkonto, skal du give os følgende oplysninger:

 

●      fulde navn

●      telefonnummer 

●      e-mailadresse 

●      oplysninger vedrørende dit betalingsmiddel som fx nummeret og udløbsdatoen på dit betalingsmiddel (skal oplyses for at bestille madvarer via Wolts Tjenester, men opbevares ikke af Wolt, da Wolt bruger en tredjemandsudbyder af betalingsformidlingstjenester til behandling af betalinger)

 

Brugeroplysninger, som du frivilligt giver os

 

Din bruger- eller kundeoplevelse forbedres, hvis du giver os følgende oplysninger: 

 

●      Yderligere kontooplysninger:

o   et billede

o   leveringsadresse

o   lokalitetsoplysninger (hvis du giver samtykke til behandling af dine lokalitetsoplysninger)

o   andre oplysninger, som du giver enten ved oprettelse af en brugerkonto eller ved efterfølgende opdatering af din brugerprofil 

 

●      Andre oplysninger. Vi kan også behandle andre oplysninger, som du frivilligt giver os, som fx:

o   oplysninger, som du giver, når du vurderer vores tjenester

o   tilvalg og fravalg af markedsføring

o   oplysninger, som du giver pr. telefon eller e-mail eller i en chat med os, herunder optagelse af dine samtaler med vores kundeservice 

 

Ud over de brugeroplysninger, som vi indsamler fra dig og Kundeorganisationen, behandler vi visse personoplysninger om dig, som tredjemandsleverandører giver os. 

 

Hvis du forbinder eller logger på din konto med Facebook, deler Facebook dine personoplysninger, som fx dit profilbillede, et udvalg af dine Facebook-venner og dit Facebook-ID, med os. 

 

Analytiske oplysninger

 

Selvom vi ikke normalt bruger analytiske oplysninger til at identificere dig som enkeltperson, kan du nogle gange genkendes igennem disse, enten alene eller i kombination eller forbindelse med brugeroplysninger. I sådanne tilfælde kan analytiske oplysninger også anses for at være personoplysninger i henhold til gældende lovgivning, og vi vil behandle disse oplysninger som personoplysninger.

 

Vi kan automatisk indsamle følgende analytiske oplysninger, når du besøger eller interagerer med Wolts Tjenester:

 

●      Enhedsoplysninger. Vi indsamler følgende oplysninger om den tekniske enhed, som du bruger i forbindelse med Wolts Tjenester:

o   enhed og enhedens identifikationsnummer, enhedens IMEI-nummer

o   land

o   IP-adresse

o   browsertype og -version

o   styresystem

o   internetudbydere

o   enhedens reklame-id

o   besøgs-id

 

●      Brugsoplysninger. Vi indsamler oplysninger om din brug af Wolts Tjenester, som fx:

o   tidsforbrug på Wolts Tjenester 

o   interaktion med Wolts Tjenester

o   oplysninger om dine bestillinger via Wolts Tjenester

o   URL'en på det website, som du besøgte før og efter dit besøg på Wolts Tjenester

o   dato og tidspunkt for dine besøg på Wolts Tjenester

o   de dele af Wolts Tjenester, som du besøgte

o   de produkter, som du søgte på, mens du brugte Wolts Tjenester

 

Cookies

 

Vi bruger forskellige teknologier til at indsamle og opbevare analytiske oplysninger og andre oplysninger, når Brugerne besøger Wolts Tjenester, blandt andet cookies og web beacons.

 

Cookies er små tekstfiler, som sendes og gemmes på din enhed, og som giver os mulighed for at identificere besøgende på Wolts Tjenester, lette brugen af Wolts Tjenester og oprette aggregerede oplysninger om vores besøgende. På den måde kan vi forbedre Wolts Tjenester og yde bedre service til vores Brugere. Vores cookies skader ikke din enhed eller dine filer. Vi bruger cookies til at skræddersy Wolts Tjenester og de oplysninger, som vi giver, til vores Brugeres individuelle interesser. Nogle cookies er nødvendige for brugen og driften af en problemfri oplevelse af Wolts Tjenester, og de bruges fx til at huske dit valg af sprog og land. Andre cookies bruges til at indsamle information vedrørende brugen af Wolts Tjenester, fx hvilket indhold, som ofte besøges, til brug for at forbedre Wolts Tjenester. Vi kan også bruge cookies til at betjene vores annoncer på Wolts Tjenester eller på udvalgte tredjeparts-platforme.

 

Brugerne kan vælge at indstille deres internetbrowser til at afvise cookies eller til at give besked, når der sendes cookies. Følgende links giver fx oplysninger om, hvordan man ændrer cookieindstillingerne i nogle af de populære browsere: 

 

Safari Google Chrome Internet Explorer Mozilla Firefox

 

Bemærk, at nogle dele af Wolts Tjenester ikke vil fungere korrekt, hvis du afviser brugen af cookies.

 

Web beacon er en teknologi, som gør det muligt at identificere dem, som læser websites og e-mails, fx for at konstatere, om en e-mail er blevet læst. 

 

Webanalysetjenester

 

Wolts Tjenester bruger Google Analytics og andre webanalysetjenester til at indsamle analytiske oplysninger og rapporter om besøgendes brug og til at hjælpe os med at forbedre Wolts Tjenester. Du finder en beskrivelse af Google Analytics på Google Analytics. Du kan fravælge Google Analytics med dette tilføjelsesprogram: Google Analytics opt-out add-on.

 

Reklame- og besøgs-id

 

Wolts Tjenester bruger pseudonymiserede identifikatorer til at spore og forudsige din brug af appen og tjenesten samt dine præferencer.

 

Du kan fravælge brugen af identifikatorer ved at ændre indstillingerne i dit styresystem som følger:

 

Du kan deaktivere reklame-id'er på iOS-mobilenheder ved at slå knappen Begræns reklamesporing til (Indstillinger -> Anonymitet -> Reklamer -> Begræns reklamesporing). Se Apples side om reklamer og anonymitet for at få flere oplysninger om og en oversigt over reklame-id'er.

 

Du kan deaktivere Wolts besøgs-id'er på mobile iOS- og Android-enheder ved at ændre dine indstillinger (på iOS: Indstillinger -> Wolt -> Wolt indstillinger -> Limit tracking, og på Android: Wolt-appen -> Profilknappen -> Ikonet for indstillinger i øverste højre hjørne).

 

4. FORMÅL OG LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

 

Formål

 

Der er adskillige grunde til, at Wolt behandler dine personoplysninger. Et eller flere af de følgende formål kan finde anvendelse sideløbende:

 

For at levere Wolts Tjenester og opfylde vores kontraktlige forpligtelser (retsgrundlag: opfyldelse af kontrakt og legitim interesse)

 

Wolt behandler dine personoplysninger, så vi kan levere Wolts Tjenester til dig i henhold til kontrakten mellem dig og Wolt eller mellem Kundeorganisationen og Wolt, eller ud fra hvad der ellers måtte være nødvendigt for at opfylde kontrakten mellem dig og Wolt. Wolt må ligeledes behandle personoplysninger, når det er nødvendigt ud fra en lovlig og væsentlig interesse for Wolt.  

 

Vi bruger fx oplysningerne til at behandle dine anmodninger, kommunikation med dig, til at behandle dine betalinger og eventuelle tilbagebetalinger (i det omfang det er relevant) og til at give vores partnere (restauranterne og vores kurerpartnere) de oplysninger, der er nødvendige for at klargøre og levere din ordre. Hvis du kontakter vores kundeservice, bruger vi de oplysninger, som du har givet os, til at besvare dine spørgsmål eller afklare din klage. 

 

Vi må indsamle, bruge og dele data på enten din præcise eller omtrentlige placering, inklusiv din i realtid geografiske placering af din computer eller mobiltelefon for at vi kan vise dig destinationen af en Ordre, akkurat information om status på din Ordre samt for at vise dig restauranter nær dig. Information omkring din placering, som gør det muligt at identificere dig personligt, indsamles og bruges ikke uden dit samtykke. Anmodning om tilladelse til brug af din placering fremsættes i Wolts Tjenester. Sporings-funktionen kan frakobles via app’en (Profil -> Indstillinger -> Flere Indstillinger -> Placerings- og push-meddelelser -> Placering) samt via din computer gennem privat- og sikkerhedsindstillingerne i din browser.

 

For at opfylde vores retlige forpligtelser (retsgrundlag: opfyldelse af retlig forpligtelse)

 

Wolt behandler oplysninger, så vi kan administrere og opfylde vores forpligtelser i henhold til lovgivningen. Dette omfatter oplysninger, som vi behandler for at opfylde vores bogføringsforpligtelser og for at levere oplysninger til relevante myndigheder som fx skattemyndighederne.

 

Til kravbehandling og retsskridt (retsgrundlag: legitim interesse)

 

Wolt kan behandle personoplysninger i forbindelse med kravbehandling, gældsinddrivelse og retsskridt. Vi kan også behandle oplysninger for at forebygge bedrageri, misbrug af vores tjenester og for at sikre data-, system- og netværkssikkerhed.

 

Til kommunikation og markedsføring til kunder (retsgrundlag: legitim interesse)

 

Wolt behandler dine personoplysninger, så vi kan kontakte dig vedrørende Wolts Tjenester og oplyse dig om ændringer deraf. Dine personoplysninger bruges også til at markedsføre Wolts Tjenester over for dig. Legitime interesser er basis for behandling af oplysninger fx når vi individualiserer vores tilbud og tilbyder ydelser, som er mere relevante for dig, samt når vi analyserer information om dine interesser og feedback for at udvikle vores tjenester.

 

Til kvalitetsforbedringer og trendanalyser (retsgrundlag: legitim interesse)

 

Vi kan også behandle oplysninger om din brug af Wolts Tjenester til at forbedre kvaliteten af Wolts Tjenester fx ved at analysere eventuelle trends i brugen af Wolts Tjenester. For at vi kan sikre, at vores ydelser er i overensstemmelse med dine behov, kan vi bruge personoplysninger til fx kundetilfredshedsundersøgelser. Hvis det er muligt, bruger vi alene aggregerede oplysninger, som ikke er personhenførbare.

 

Retsgrundlag for behandling

 

Wolt behandler dine personoplysninger for at opfylde de kontraktlige forpligtelser over for dig eller Kundeorganisationen og for at overholde vores retlige forpligtelser. Vi behandler også dine personoplysninger, så vi kan forfølge vores legitime interesser i at vedligeholde og udvikle vores aktiviteter og skabe og vedligeholde kundeforhold. Når vi beslutter at bruge dine oplysninger på grundlag af vore legitime interesser, afvejer vi vores egne interesser op imod din ret til privatlivets fred og giver dig fx en nemt tilgængelig mulighed for at fravælge vores markedsføringshenvendelser og bruger så vidt muligt pseudonymiserede oplysninger eller oplysninger, som ikke er personhenførbare.

 

I nogle dele af Wolts Tjenester kan du blive bedt om at give dit samtykke til behandling af personoplysninger. I så fald vil dine personoplysninger ikke blive behandlet, førend du har givet dit samtykke, som du til enhver tid kan tilbagekalde.

 

 

5. OVERFØRSEL TIL LANDE UDEN FOR EUROPA

 

Wolt opbevarer primært dine personoplysninger inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Vi har dog tjenesteydere og drift på flere geografiske placeringer. Vi og vores tjenesteydere kan således overføre dine personoplysninger til eller tilgå dem i jurisdiktioner uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Brugerens hjemsted. 

 

Vi tager foranstaltninger for at sikre, at Brugernes personoplysninger er omfattet af et passende beskyttelsesniveau i de jurisdiktioner, hvor de behandles. Vi yder en passende beskyttelse i forbindelse med overførslen af personoplysninger til lande uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ved hjælp af en række aftaler med vores tjenesteydere, som er udarbejdet på grundlag af standardkontraktbestemmelserne, eller ved hjælp af andre passende beskyttelsesforanstaltninger. 

 

Du kan få yderligere oplysninger om overførsel af personoplysninger ved at kontakte os på en af de adresser, som er anført ovenfor. 

 

6. MODTAGERE

 

Vi deler kun dine personoplysninger inden for Wolts organisation, hvis og i det omfang det med rimelighed måtte være nødvendigt for at opfylde formålet med denne privatlivspolitik.

 

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjemand uden for Wolts organisation, medmindre et af følgende forhold gør sig gældende:

 

Med de formål, som fremgår af denne privatlivspolitik, og til autoriserede tjenesteydere

 

I det omfang tredjemand (som fx de restauranter, som klargør din ordre, de kurerer, som leverer din ordre, og Kundeorganisationen, som betaler din ordre eller øvrige tredjeparter) har behov for adgang til dine personoplysninger, for at vi eller andre relevante tredjeparter kan levere Wolts Tjenester, giver vi dine oplysninger til den pågældende tredjemand. Vi kan desuden give dine personoplysninger til vores indbyrdes forbundne virksomheder eller til autoriserede tjenesteydere og Partnere, som leverer tjenesteydelser til os eller i samarbejde med os (herunder opbevaring af oplysninger, regnskab, salg og markedsføring), så de kan behandle oplysningerne, og til betalingsformidlingstjenester, så de kan behandle dine betalinger til os.

 

Når tredjemand behandler oplysninger på vegne af Wolt, har Wolt taget passende kontraktlige og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger udelukkende behandles med de formål, som fremgår af denne privatlivspolitik, og i overensstemmelse med gældende lovgivning og regler samt på grundlag af vores instruktioner og passende fortrolighedsforpligtelser og sikkerhedsforanstaltninger.

 

Bemærk, at hvis du giver personoplysninger direkte til en tredjemand som fx via et link på Wolts Tjenester, vil behandlingen typisk foregå på grundlag af deres politikker og standarder.

 

Af juridiske årsager og til retsskridt

 

Vi kan dele dine personoplysninger med tredjemand uden for Wolt, hvis vi i god tro mener, at adgang til og brug af personoplysningerne med rimelighed er nødvendig for at: (i) imødekomme gældende love, regler og/eller domstolskendelser; (ii) konstatere, forebygge eller i øvrigt håndtere bedrageri, kriminalitet, sikkerhedsmæssige eller tekniske forhold; og/eller (iii) beskytte Wolts, vores brugeres eller offentlighedens interesser, ejendom eller sikkerhed, i det omfang det er i overensstemmelse med lovgivningen. Vi vil om muligt oplyse dig om denne behandling.

 

Af andre legitime årsager

 

Hvis Wolt er omfattet af en fusion, virksomhedsovertagelse eller salg af aktiver, kan vi overføre dine personoplysninger til tredjemand, der er omfattet heraf. Vi vil dog fortsætte med at sikre fortroligheden af alle personoplysninger. Vi giver meddelelse til alle berørte Brugere, før personoplysningerne overføres eller bliver underlagt en anden privatlivspolitik. 

 

Med dit udtrykkelige samtykke

 

Vi kan dele dine personoplysninger med tredjemand uden for Wolt, hvis vi har modtaget dit udtrykkelige samtykke hertil. Du er til enhver tid berettiget til uden beregning at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os.

 

7. OPBEVARINGSPERIODE

 

Wolt opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid end det er tilladt i henhold til lovgivningen og nødvendigt med henblik på at levere Wolts Tjenester eller de relevante dele deraf. Opbevaringsperioden afhænger af oplysningernes karakter og formålet med behandlingen. Den maksimale periode kan derfor variere for hver brug. Wolt tager de fornødne skridt til at holde personoplysninger korrekte samt at slette ukorrekte eller unødvendige personoplysninger. 

 

Vi sletter de fleste personoplysninger, som er forbundet med en Brugers brugerkonto på Wolts Tjenester, efter en periode på 90 dage fra Brugeren har slettet sin brugerkonto på Wolts Tjenester. En del af de personoplysninger, som er forbundet med en Brugers brugerkonto på Wolts Tjenester, kan derefter kun opbevares, så længe behandlingen er påkrævet i henhold til lovgivningen eller med rimelighed er nødvendig for vores retlige forpligtelser eller legitime interesser, fx med henblik på kravbehandling, bogføring, intern afrapportering og afstemning. Vi sletter alle personoplysninger, som er forbundet med en Brugers brugerkonto på Wolts Tjenester, inden for en periode på 10 år fra Brugeren har slettet sin brugerkonto på Wolts Tjenester, bortset fra personoplysninger, som er nødvendige i visse usædvanlige situationer som fx retssager.

 

Vi opbevarer analytiske oplysninger om Brugere, som ikke har en konto på Wolts Tjenester i en periode på 90 dage.

 

8. DINE RETTIGHEDER

 

Ret til indsigt

 

Du har ret til at se og få oplysninger om de personoplysninger, som vi behandler om dig. Vi giver dig mulighed for at se visse oplysninger via din konto på Wolts Tjenester eller anmode om en kopi af dine personoplysninger ved brug af ovennævnte kontaktoplysninger.

 

Ret til at trække samtykke tilbage

 

Hvis behandlingen er baseret på et samtykke, som Brugeren har givet, kan Brugeren til enhver tid trække sit samtykke tilbage uden beregning. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan det medføre, at du har færre muligheder for at bruge Wolts Tjenester. Tilbagetrækning af samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

 

Ret til berigtigelse

 

Du har ret til at få urigtige eller ufuldstændige personoplysninger, som vi opbevarer om dig, rettet eller gjort fuldstændige ved at kontakte os. Du kan rette eller opdatere nogle af dine personoplysninger via din brugerkonto på Wolts Tjenester. 

 

Ret til sletning

 

Du kan også anmode os om at slette dine personoplysninger fra vores systemer, fx hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige til brug for det formål, hvortil de oprindeligt blev indsamlet. Vi vil imødekomme denne anmodning, medmindre vi har legitime grunde til ikke at slette oplysningerne.  Bemærk venligst, at såfremt du ønsker at slette sådan information, kan det betyde, at vi ikke længere har mulighed for at tilbyde Wolts Tjenester eller særlige funktioner heraf.

 

Ret til indsigelse

 

Du kan have ret til at gøre indsigelse mod visse former for brug af dine personoplysninger, hvis oplysningerne behandles med andre formål end, hvad der er nødvendigt for, at vi kan levere Wolts Tjenester, eller for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelse. Du kan eksempelvis anmode om, at vi ophører med at behandle dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring eller for profileringsmæssige formål baseret på legitime interesser. Hvis du gør indsigelse mod den videre behandling af dine personoplysninger, kan dette medføre, at du har færre muligheder for at bruge Wolts Tjenester.

 

Ret til begrænsning af behandling

 

Du kan anmode os om at begrænse behandlingen af personoplysninger, fx under behandlingen af din anmodning om sletning eller berigtigelse eller af din indsigelse, og/eller hvis vi ikke har legitime grunde til at behandle dine oplysninger. Når behandling er blevet begrænset, vil dine oplysninger alene blive lagret og ikke behandlet yderligere. Hvis du eksempelvis anfægter rigtigheden af dine oplysninger, vil muligheden for at behandle sådanne oplysninger blive indsnævret, indtil oplysningernes rigtighed er sikret. Dette kan dog medføre, at du har færre muligheder for at bruge Wolts Tjenester.

 

Ret til dataportabilitet

 

Når behandling af oplysninger udføres på automatiseret vis og baseret på en kontrakt eller et samtykke, har du ret til at modtage de personoplysninger, som du har givet til os, i et struktureret og almindeligt anvendt format og til at få disse oplysninger transmitteret til en tredjemand.

 

Udøvelse af dine rettigheder

 

Du kan udøve ovenstående rettigheder ved at sende et brev eller en e-mail med følgende oplysninger til os på de adresser, som er anført ovenfor: fulde navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi kan anmode om yderligere oplysninger, som er nødvendige for at bekræfte Brugerens identitet. Vi kan afvise eller opkræve betaling for anmodninger, som gentages i urimeligt omfang, som er urimeligt overdrevne, eller som er åbenlyst grundløse. 

 

9. DIREKTE MARKEDSFØRING

 

Vi kan sende information, nyheder og tilbud vedrørende Wolts Tjenester baseret på kundeforholdet mellem dig og Wolt. I øvrige situationer vil vi ikke sende dig direkte markedsføring uden dit udtrykkelige samtykke. Brugeren har ret til at forhindre os i at bruge Brugerens personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, markedsanalyser og profilering med henblik på direkte markedsføring til enhver tid ved at kontakte os på en af de adresser, som er anført ovenfor, eller ved at bruge funktionaliteterne i Wolts Tjenester (Profil -> Indstillinger -> Fravælg push-markedsføring) eller via den mulighed for afmeldelse, som gives i forbindelse med alle direkte markedsføringshenvendelser.

 

10. INDGIVELSE AF KLAGE

 

Hvis Brugeren anser vores behandling af personoplysninger for at være i strid med gældende databeskyttelseslovgivning, kan Brugeren indgive en klage til den lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse i Finland, Databeskyttelsesombudsmanden (tietosuoja.fi). Alternativt kan Brugeren indgive en klage til den lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse i Brugerens hjemland.

 

11. DATASIKKERHED

 

Vi bruger administrative, organisatoriske, tekniske og fysiske beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte de personoplysninger, som vi indsamler og behandler. Foranstaltningerne omfatter blandt andet kryptering, pseudonymisering, firewalls, sikre faciliteter og adgangsrettighedssystemer, i det omfang det er nødvendigt. Vores sikkerhedssystemer er beregnet til at opretholde et passende niveau af fortrolighed, integritet, tilgængelighed og robusthed af oplysningerne og til at genoprette oplysningerne. Vi tester regelmæssigt Wolts Tjenester, systemer og andre aktiver for sårbarheder i sikkerheden.

 

Hvis der på trods af sikkerhedsforanstaltningerne sker et sikkerhedsbrud, som sandsynligvis vil have en negativ indvirkning på Brugernes privatliv, giver vi hurtigst muligt meddelelse om bruddet til de relevante Brugere og andre berørte parter samt relevante myndigheder, i det omfang det er påkrævet i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Guidelines for Wolt Partners